Smart solutions business


MyYounit selfstorage software werkt naadloos samen met smart solutions oplossingen. ✓ Toegangstechniek ✓ Verlichting ✓ Alarm ✓ Lead management ✓ Smart home.

Smart Home & business oplossingen. 

Selfstorage onbemand werken gaat steeds meer hand in hand met technische uitvindingen. Denk aan automatische verlichting, camera- en alarmsystemen en toegangstechniek. 

Veel van deze systemen hebben het leven van de selfstorage eigenaar al een stuk eenvoudiger gemaakt. Althans, in veel gevallen. Want technische systemen brengen ook weer nieuwe vraagstukken en problemen met zich mee. 

Verbinding.

Bij MyYounit zijn we continu op zoek naar hoe we systemen (beter) met elkaar kunnen verbinden. Zo hebben we met MyLock een toegangssyteem op de markt gebracht dat naadloos samenwerkt met onze selfstorage management software. Onbemand werken was nog nooit zo dicht binnen handbereik. 

Nu geloven we dat smart oplossingen steeds meer onderdeel gaan uitmaken van (onbemand) werken in de selfstorage branche. We hebben al meerdere smart systemen gekoppeld en zijn druk bezig met meer nieuwe ontwikkelingen en innovaties. 

Software en slimme apparaten met elkaar verbinden om het leven weer iets eenvoudiger te maken. 

Samenwerken.

Het zijn niet voor niets smart (slimme) oplossingen. Door apparaten op een slimme manier met elkaar of met software programma's te verbinden halen we maximaal voordeel uit smart oplossingen. 

Vaak vergeten we echter het belangrijkst: de mens moet ermee kunnen werken. En het moet het gemak van de mens dienen. Daarom willen we bij MyYounit smart oplossingen maken die echt een bijdrage leveren aan de selfstorage branche. Zowel voor klant als eigenaar. 

Samenwerken betekent dus ook dat we altijd samen met jou een smart oplossing op maat maken en implementeren. Zodat er altijd vrijheid is om zelf te bepalen wat wel of niet geautomatiseerd wordt. 

Mogelijkheden en kansen

Je kunt smart oplossingen op veel manieren inzetten, maar hier zijn enkele voorbeelden:

  • Automatisch plaatsen van een social media bericht wanneer er een unit vrijkomt. 
  • Klimaatbeheersing. Helemaal afgestemd op jouw openingstijden, of speciaal afgestemd op de weersomstandigheden. 
  • Slimme verlichting, bijvoorbeeld Philips Hue. Je kunt via een smartoplossing verlichting veel beter afstemmen dan met alleen aan/uit sensoren. Je kunt de sterkte automatisch aanpassen, bijvoorbeeld in ruimtes waar veel of juist weinig daglicht binnenkomt. Hiermee bespaar je energie en het is voor de klantbeleving ook veel prettiger. 
  • Smart hub. Verbind slimme apparaten met elkaar en met het MyLock toegangssyteem  en MyYounit Selfstorage Softwareoplossingen.