MyLock toegangstechniek


MyLock toegangstechniek is speciaal ontwikkeld voor de selfstorage branche. Geschikt voor alle toepassingen. Volledig draadloos met ingebouwd alarm en camera.

Waarom MyLock toegangstechniek?

Er zijn al heel wat verschillende soorten toegangstechniek op de markt. Waarom dan nog een nieuw product? Wel, daar hoefden wij niet lang over na te denken. Omdat we bij MyYounit zelf ervaring hebben binnen de selfstorage branche, weten we als geen ander tegen welke problemen of vraagstukken je als eigenaar / beheerder kunt aanlopen. 

Wij hebben er enkele voor je op een rij gezet:

Automatisch toegangsbeheer

Als een klant een boeking via de website maakt, wordt deze automatisch toegevoegd aan de klantomgeving en het toegangssysteem. Indien het een bestaande klant betreft, komt de boeking bij de eerdere boeking(en) in de klantomgeving te staan. Vervolgens krijgt de klant een unieke code, of kan via de app zowel het pand, eventueel de lift en de units behorende bij het contract openen.

Bij het verlopen van het contract wordt de klant automatisch uit het toegangssysteem gehaald voor de desbetreffende unit. Voor eventuele andere actieve boekingen behoudt de klant gewoon toegang uiteraard.

Simplicity is letterlijk KEY in dit geval.

Pincode of enkel app?

Het klinkt allemaal lekker modern. Alleen nog naar binnen kunnen gaan via een app. Ondanks dat de ontwikkelingen erg hard gaan op het gebied van technologie zit lang niet iedereen te wachten op de zoveelste app op zijn of haar telefoon. Daarnaast, wellicht nog belangrijker, zijn de zakelijke partijen die te maken hebben met leveranciers waarvan de chauffeurs bij nacht en ontij in de units moeten kunnen. Dergelijke bedrijven zitten er helemaal niet op te wachten dat elke chauffeur eerst een app + account moet installeren. Die willen gewoon met een pincode naar binnen kunnen. 

Maar wat als je nu beide mogelijkheden kunt gebruiken? Dat bied MyLock namelijk. Met ons MyLock systeem kun je zowel met app als pincode toegang krijgen. 

Oplevering box bij onbemand werken

Jij wilt het liefst zo min mogelijk werk hebben met je selfstorage bedrijf. Daarom is het fijn dat je met MyYounit / MyLock de mogelijkheid hebt om onbemand te werken. Alles gaat automatisch. Het contract van Box 11 verloopt morgen, en overmorgen komt alweer een nieuwe klant in Box 11. Je hebt eigenlijk geen tijd om op locatie te kijken of de box netjes is opgeleverd. Daarom kun je met MyLock een foto maken van de opgeleverde box. Gewoon op afstand. Zo kun je door de geïntegreerde camera op afstand zien of de box netjes is opgeleverd voor de volgende klant.

Bekijk alle specificaties of vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website MyLock.nl